söndag 25 december 2011

Julefrid!

Julhelgen började redan med ledig dag på fredagen. Det var verkligen välbehövligt! Fixade hemma med städning och att få ordning på granen. I år blev det en i plast!!!! Det har jag aldrig trott skulle vara möjligt. Men skulle det bli gran var detta enda alternativet pga av superallergisk sambo. Fördelen med plast är att grenarna är jämna, barren sitter kvar i det oändliga och jag slipper dessutom att vattna. :)

På julafton var vi hemma med familjen. På fm blev det glöggmys i hamnen i ett strålande väder. Därefter blev det Kalle Anka med skinkmacka med barnen och svärföräldrar. På em kom bror och mor och det var dax för julbordet med allt som hör till. Anton delade ut klappar som alla blev nöjda med. Lyckligast tror jag Ida var över sin nya mobil. :)

Juldagen började redan kl 06.00 med att klockan ringde. 06.45 var vi på plats i Torsby kyrka för årets julotta. Hem gör frukost och därefter bar det i väg till Marstrand för en promenad och korvgrillning till lunch. Hem för att sova middag en stund och därefter middag hos mor. Det var lutfisk på menyn. Gott!!! I morgon får vi se vad som sker.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar